Maatjesschaatsen Beatrixstraat

IJsbaan Beatrixstraat

Beatrixstraat, , Den Helder,

IJsbaan Beatrixstraat

Beatrixstraat
Den Helder
Maatjesschaatsen

Rondvliegende kinderen, plotselinge bewegingen en onverwachte drukte. Het is niet voor iedereen vanzelfsprekend om te schaatsen op een overvolle ijsbaan. Daarom kun je je nu opgeven voor Maatjesschaatsen op de ijsbaan in de Beatrixstraat. Zondag 18 december van 9.00 tot 10.00 uur, speciaal voor mensen met een beperking. 

 

Kom met vriend, familie of begeleider

Een maatje kan een familielid, begeleider, vriend of vriendin zijn. Iemand om gezellig samen mee te schaatsen en die jou misschien een beetje kan helpen met schaatsen.

Gratis entree en schaatsen lenen

Het Maatjesuur is gratis toegankelijk voor schaatsers met hun maatje. Je kunt ook gratis schaatsen lenen. Let op, je mag niet met noren op de ijsbaan en handsschoenen zijn verplicht. Bij uitzondering zijn tijdens dit uur schoenen wel op het ijs toegestaan. En heb je hulpmiddelen nodig, dan zijn die ook gratis te gebruiken.

Aanmelden

Aanmelden van tevoren is verplicht en kan via onderstaand formulier of via een mail aan Rina Blondeau, rblondeau@teamsportservice.nl of 0224-214774. Aanmelden met een groep is ook mogelijk.

Aanmelden Maatjesschaatsen 2022

Meld je nu aan voor Maatjesschaatsen op de ijsbaan in de Beatrixstraat: zondag 18 november van 9.00-10.00 uur