Wandelen in de wijk

Wilt u wel eens een andere route lopen dan de route naar de supermarkt? Vindt u het leuk om in gezelschap te wandelen? Gebruikt u een rollator of een ander loophulpmiddel? Wandel dan mee door de wijk! Team Sportservice Den Helder organiseert wandelingen in samenwerking met Vrijwaard, MFC De Boerderij en MFC ’t Wijkhuis.

Elke dinsdag kunnen ouderen die gebruik maken van een rollator of een ander loophulpmiddel meewandelen door de wijk de Schooten. Startpunt in De Schooten is om 10.30 uur bij MFC De Boerderij (Gravin Magdalena van Waardenburglaan 22).

De wandeling zal maximaal 30 minuten duren en dan is iedereen weer terug is bij het startpunt. Hier kan nog een kopje koffie gedronken worden (voor eigen rekening). De begeleiding van de rollatorwandeling is in handen van Team Sportservice Den Helder.

Het tempo en de afstand worden aangepast aan het niveau van de groep. Door middel van het wandelen wordt er aan de algemene fitheid/conditie gewerkt. Na een aantal weken is het uithoudingsvermogen al verbetert en kan er langer gewandeld worden en zal het lopen makkelijker gaan!

Aanmelden hoeft niet. Kom langs en wandel mee!