Sportstimulering in de wijk

Dag-arrangementen

Op diverse momenten in het jaar bied Team Sportservice Den Helder dag-arrangementen aan in de wijk in samenwerking met sportverenigingen. Dag-arrangementen zoals tennis na school of een cursus weerbaarheidstraining behoren tot de mogelijkheden. Als er sportverenigingen zijn die een cursus of meerdaagse workshop willen aanbieden stuur dan een mail naar info@teamdenhelder.nl

Sportinstuif

Sportinstuiven zijn bedoeld voor iedereen uit de wijk die wel eens willen bewegen of sporten zonder direct een lidmaatschap bij een vereniging aan te hoeven gaan. Sporten in een sporthal of pleintje in de buurt zodat iedereen uit de wijk mee kan doen. Houd de website onder het kopje agenda en activiteiten in de gaten voor een sportinstuif bij jou in de wijk!

Vakantie activiteiten

In elke vakantie organiseert Team Sportservice Den Helder sportieve activiteiten voor jong en oud. De samenwerking met sportverenigingen, wijk- en buurthuizen speelt hierin een grote rol. Heb je ideeën of voorkeuren voor bepaalde beweegactiviteiten neem dan contact op met Team Den Helder.