Sporten met Vrienden van Vrijwaard

Onze bewegingsconsulenten en buurtsportcoaches verzorgen elke week beweegactiviteiten voor de Vrienden van Vrijwaard. Er zijn nog plekken vrij. De activiteiten zijn maandag in sporthal de Draaikolk en donderdags in de sporthal aan de Marsdiepstraat (OKK). Doel is senioren van 55+ fit en in beweging te houden.

De Vrienden van Vrijwaard kunnen ‘gratis’ meedoen. Het is wel belangrijk dat je je eerst aanmeldt (een account aanmaakt) op de website Noord-Holland actief of typ: www.noordhollandactief.nl. Wie nog geen lid is van de ‘Vrienden’ mag de eerste twee keer gratis uitproberen. Wil je daarna elke week meedoen dien je lid te worden van de Vrienden van Vrijwaard.

De lessen zijn uiteenlopend. Sport, spel en spierkracht. Elke week proberen onze bewegingsconsulenten iets anders te verzinnen. Natuurlijk passen we de oefeningen aan naar het niveau van de deelnemers en aan de regels omtrent corona.

Checklist volgens protocol

Er geldt elke les een maximum van tien deelnemers. Als de limiet bereikt is komt je automatisch op een wachtlijst. Je wordt benaderd als deelnemers zich afmelden. En wie zich heeft aangemeld checkt vooraf deelname de gezondheid checklist volgens protocol. Zijn alle vragen met ‘nee’ beantwoord, dan het is verantwoord om mee te sporten. De lessen zijn elke week op maandag van 09:00 tot 09:45 en donderdag van 10.00 tot 10.45 uur.

Aanmelden

Meer over het protocol voor ouderen is hier te vinden. Aanmelden voor de beweeglessen kan rechtstreeks op de de website Noord Holland actief. En wie meer wil weten over de Vrienden van Vrijwaard en lid worden kan terecht op deze site.