OldStars De Derde Helft

Voetbalvereniging Julianadorp

Wethouder de Boerstraat 4, , Julianadorp, Nederland

Voetbalvereniging Julianadorp

Wethouder de Boerstraat 4
Julianadorp
Nederland

Op donderdag 18 november was de succesvolle kickoff van de Derde Helft bij voetbalvereniging JVC in Julianadorp. Elke donderdag daarna kunnen ouderen aan tal van activiteiten deelnemen die tijdens de derde helft plaatsvinden. De Derde Helft is een initiatief van het Nationaal Ouderenfonds en de Vriendenloterij voor mensen die actief in het leven staan en heeft als doel om van de sportkantine een ontmoetingsplaats te maken. Niet alleen voor sport en spel, maar ook voor een kop koffie en een goed gesprek. De Derde Helft in Julianadorp is een samenwerking tussen JVC, andere sportverenigingen en partners zoals Mee & de Wering en Team Sportservice.

Voor wie is de Derde Helft?

Ouderen, leden en niet-leden van de club, zijn welkom tijdens de derde helft. Een beetje sportief of niet meer zo, dat maakt niet uit. Maak kennis met anderen en vind leuke activiteiten die bij jou passen.

Meedoen?

Elke week meedoen aan activiteiten zoals: sjoelen, jeu de boules, walking football of bijvoorbeeld kerstkaarten maken. We starten met een kopje koffie en of thee en daarna aan de slag met sport en spel. Na de activiteiten sluiten we ook gezamenlijk weer af met een koffie, thee of frisje naar keuze.
De ouderencommissie en de deelnemers maken een keuze welke activiteiten er plaatsvinden. Meedenken met de ouderencommissie? Mail dan Henk Veul via algemenezaken@jvc-julianadorp.nl