OldStars De Derde Helft bij JVC

Voetbalvereniging Julianadorp

Wethouder de Boerstraat 4, , Julianadorp, Nederland

Voetbalvereniging Julianadorp

Wethouder de Boerstraat 4
Julianadorp
Nederland

Elke donderdag kun je meedoen aan allerlei activiteiten tijdens De Derde Helft. Dit is een initiatief van het Nationaal Ouderenfonds en de Vriendenloterij. Doel is om van de sportkantine een ontmoetingsplaats te maken. Niet alleen voor sport en spel, maar ook voor een kop koffie en een goed gesprek. De Derde Helft in Julianadorp is een samenwerking tussen voetbalvereniging JVC, andere sportverenigingen en partners zoals Mee & de Wering en Team Sportservice. Donderdag 18 november 2021 was de succesvolle kick-off.

 

Voor wie is de Derde Helft?

Ouderen, leden en niet-leden van de club, zijn welkom tijdens De Derde Helft. Een beetje sportief of niet meer zo, dat maakt niet uit. Maak kennis met anderen en vind leuke activiteiten die bij jou passen.

Meedoen?

Elke week doen we activiteiten zoals sjoelen, jeu de boules, walking football, bordspellen of iets anders wat de deelnemers aandragen. Aanmelden of opgeven hoeft niet. We starten met een kopje koffie en of thee en daarna gaan we aan de slag met sport en spel. Na de activiteiten sluiten we gezamenlijk weer af.
De ouderencommissie en de deelnemers kiezen samen welke activiteiten ze doen. Meedenken met de ouderencommissie? Mail dan Henk Veul via algemenezaken@jvc-julianadorp.nl

Kosten en tijd

Wil je meedoen dan kun je een strippenkaart kopen. De strippenkaart kost € 25,- voor tien keer meedoen inclusief één kop koffie of thee. Iedereen is vanaf 10.00 uur welkom. Daarna een uurtje sport en spel naar keuze en om 12.00 uur gaat iedereen weer huiswaarts.