Geen drempel te hoog: wandel voor gezond gewicht

Trainingscentrum De Linie

Sportlaan 32, , Den Helder,

Trainingscentrum De Linie

Sportlaan 32
Den Helder

Geen drempel te hoog is een wandeltraining voor mensen die willen werken aan een gezond gewicht. We starten donderdag 13 en maandag 17 oktober 2022.

 

Marijke de Wijs begeleidt de wandelingen. Zij is naast bewegingsagoog ook voedingsconsulent. Zij zegt: “Sommige mensen vinden het lastig om zich aan te melden bij een sportvereniging. Lopen liever niet in sportkleding omdat ze overgewicht hebben. Maar ze willen eigenlijk wel iets doen aan hun gezondheid. In beweging komen en werken aan een gezonder gewicht. Juist voor die mensen willen we deze wandeltraining aanbieden. Zodat ze met gelijkgestemden werken aan hetzelfde doel.”Geen drempel te hoog wandelen tegen overgewicht

Stapsgewijs in een veilige groep

De training duurt 13 weken en we werken samen toe naar een plek bij een sportvereniging of club waar je je thuis kunt voelen. Stapsgewijs, met niet te veel druk. Het moet vooral een hele fijne en veilige groep zijn. En we zoeken met elkaar uit wat je wel en niet leuk vindt. Bewegen moet namelijk wel bij je passen, anders hou je het nooit vol.

Twee keer per week, als je wilt

We wandelen 13 weken op dinsdag steeds om 12.30 uur vanaf trainingscentrum De Linie aan de Sportlaan 32. Op maandag is dat om 10.00 uur en dan starten we vanaf het parkeerterrein bij Quelderduyn. De wandeltraining duurt 1 uur en de kosten zijn € 1 per keer. Vind je het leuk, dan blijf je nadien nog even zitten voor een kop koffie of thee. De kosten betaal je zelf.

Meer info en aanmelden

Meer weten of aanmelden? Stuur een mail naar Marijke de Wijs, mdewijs@teamsportservice.nl of bel naar het kantoor van Team Sportservice: 0223 – 684 726.