Streetwise Cup op Cruyff Court

Cruyff Court

Texelstroomlaan , , Den Helder,

Cruyff Court

Texelstroomlaan
Den Helder
Streetwise Cup

Winnen, het spel en gelijkwaardigheid. Daar draait het om bij de Streetwise Cup. Zit je in groep 7 of 8 of ben je iets ouder: 12 tot 15 jaar, dan kun je je aanmelden met een team. De eerste voorronde is donderdag 23 februari.

 

De voetbalwedstrijden zijn verdeeld over meerdere dagen op het Cruyff Court in Nieuw-Den Helder.

  1. Donderdag 23 februari > middelbare school jongens + meisjes
  2. Dinsdag 14 maart > middelbare school jongens + meisjes RESEVERVEDAG
  3. Woensdag 15 maart > jongens basisschool
  4. Donderdag 16 maart > meisjes basisschool

 

De winnaars van de voorronde plaatsen zich automatisch voor de kwartfinale in de kop van Noord-Holland. We spelen volgens de straatvoetbalregels van de Cruyff Foundation.

Respect voor elkaar centraal

De teams geven elkaar tijdens het toernooi ‘equality-punten’. Deze punten krijg je voor positief gedrag naar anderen, gelijkheid, sportiviteit en respect. Ook de scheidsrechters delen ‘equality-punten’ uit. De punten worden meegerekend om het toernooi te kunnen winnen.

Zes tegen zes

De teams spelen 6 tegen 6, inclusief een vliegende keep. Een team bestaat uit minimaal 6 en maximaal 10 spelers. Voor kinderen van het voortgezet onderwijs geldt dat ze een team mogen samenstellen van verschillende scholen. Streetwise Cup is een landelijk voetbalkampioenschap. Haal jij met je team een plek in de finale later in het jaar?

Inschrijven is verplicht

Deelname aan het toernooi is gratis. Inschrijven is verplicht en gaat per team, dus niet per persoon. Dit kan via de inschrijfsite Noord-Holland Actief.

Voor meer informatie, neem contact op met Team Sportservice Noordkop, Lianne Steeman: lsteeman@teamsportservice.nl of 0224-214774.