Team Sportservice Den Helder

Team Sportservice Den Helder is het sportloket voor de gemeente Den Helder en geeft uitvoering aan het gemeentelijk sportbeleid. Je kunt bij Team Sportservice o.a. terecht voor verenigingsadvies, bewegingsonderwijs en sporten in de wijk voor jong en oud. Wij willen bij alle inwoners van de Gemeente Den Helder, door middel van beweegaanbod op maat, een gezonde leefstijl stimuleren en hen plezier en voldoening laten ervaren in sport en bewegen. Om dit te realiseren werken we samen met diverse maatschappelijke, sociale en sportieve partners uit de regio. Kijk eens bij ‘agenda en activiteiten’ welke activiteiten we organiseren en waar jij aan mee kan doen!

Klik op de foto voor het jaarverslag 2018.

Agenda

Schrijf je in voor het JouwSportProject

Kennismakingslessen via het JouwSportProject (JSP). De kennismakingslessen zijn voor iedereen van jong tot oud die een… lees meer »

KLeuterinstuif

Kleuterinstuif in De Draaikolk Turnlust organiseert in de herfstvakantie een leuke instuif voor kinderen van 4-6… lees meer »

Sport- spelinstuif

In de herfstvakantie organiseert Team Sportservice een sport- en spelinstuif. Woensdag 23 oktober kunnen kinderen van… lees meer »

Lichtjesloop 2019

De vijfde editie van de Lichtjesloop, georganiseerd door Team Sportservice Den Helder zal op vrijdag 15… lees meer »

Sportgala vernieuwd!

Team Sportservice Den Helder organiseert jaarlijks het sportgala in opdracht van de gemeente Den Helder én… lees meer »

Bekijk alles

Voor jou

Jaarplanning Team Sportservice Den Helder

Klik op de link om de jaarplanning te bekijken.Jaarplanning DH 2018-2019  Jaarplanning DH 2019-2020... lees meer »

Jongeren op gezond gewicht

Den Helder is JOGG Gemeente. JOGG (Jongeren op gezond gewicht) is een aanpak waarbij iedereen in een stad, dorp of wijk zich inzet om gezond... lees meer »

MOVE TO BE BETTER?!

Het project Klaar voor de Start is verandert naar: MOVE TO BE BETTER?! Noordkop atletiek uit Den Helder wil zich samen met partners uit de... lees meer »

Bekijk alles

Nieuws

Samen sterk voor het verduurzamen van sportaccommodaties

Een must voor het milieu én de toekomstbestendigheid van sportverenigingen. Kom naar de informatiebijeenkomst voor de… lees meer »

Training vertrouwenscontactpersoon

Seksuele intimidatie en/of ander ongewenst gedrag is geen nieuw begrip meer in Nederland. Ook binnen de… lees meer »

Inspiratiebijeenkomst ‘Samen in Beweging’

Op woensdag 18 september is er de inspiratiebijeenkomst ‘Samen in Beweging’ voor (groot)ouders, kinderen en professionals die werken… lees meer »

Fitte Start Den Helder

Fitte Start Den Helder is een programma voor kinderen van 0-4 jaar én hun ouders en… lees meer »

topsport

Vitaliteitsonderzoek verenigingen

Sportverenigingen in Schagen, Den Helder en Hollands Kroon ontvangen eind augustus een uitnodiging (digitaal) met inloggegevens… lees meer »

Bekijk alles