HomeNieuwsMeld je aan voor Kies je Sport!

Meld je aan voor Kies je Sport!

Binnenkort gaan we weer van start met Kies je Sport! Dé manier voor kinderen in gemeente De Ronde Venen om kennis te maken met verschillende soorten sporten. Voor slechts 5 euro kunnen kinderen uit groep 3 t/m 8 een sportcursus (drie ,vier of vijf lessen) volgen bij een lokale sportaanbieder. Van free running tot acrogym en van kickboksen tot tafeltennis. Er is van alles mogelijk!

Hoe het werkt

Kinderen in gemeente De Ronde Venen ontvangen op school een programmaboekje met daarin het aanbod van de sportaanbieders die dit jaar meedoen. Uit al het aanbod kunnen ze één of twee cursussen kiezen waaraan ze graag mee willen doen. Vervolgens moeten ze zich inschrijven via het online aanmeldformulier Kies je Sport. Dat kan tot en met zaterdag 9 maart 2019!

Uiterlijk twee weken na aanmelding ontvangen de kinderen een mail waarin staat of en voor welke cursus(sen) ze zijn geplaatst (soms gaat er een cursus niet door wegens te weinig aanmeldingen). Alle cursussen beginnen eind maart/begin april.

Meer informatie

Heb je vragen, neem dan even contact op met buurtsportcoach Rianne Schaap via rschaap@teamsportservice.nl of 06-29371277.