Online workshops voor sportaanbieders

Tijdens de Nationale Sportweek zijn er weer twee online workshopavonden voor sportaanbieders. Meld je als sportaanbieder kosteloos aan voor:

1. Ledenbeleid, werving en behoud

Eenmalige online sessie

Maandag 20 september, 20.00 – 21.15 uur

Workshopleider Hubert Habers, Beleidsadviseur Kennis en Strategie sportverenigingen

De workshop Meer Leden in Kortere Tijd geeft een verfrissende kijk op ledenwerving. Tijdens MLKT zorg je dat het sportaanbod van jouw vereniging blijft voorzien in de veranderende vraag van de sporter. Na een analyse neem je je huidige aanbod onder de loep. Zijn er kansrijke doelgroepen die jouw vereniging nog niet bedient? Dan bedenken we met behulp van marketingprincipes een nieuw aanbod dat precies aansluit bij de beweegmotieven en drempels van de doelgroep!

2. Sponsorbeleid, werving en behoud

Eenmalige online sessie

Maandag 27 september, 19.30 – 20.45 uur

Workshopleider Hubert Habers, Beleidsadviseur Kennis en Strategie sportverenigingen

Tijdens de workshop Sponsoring leren verenigingen hoe zij o.b.v. een analyse tot een shortlist kunnen komen van bedrijven die zij succesvol kunnen benaderen, en hoe zij een goed verhaal voorbereiden, mét een win-win situatie! Verder is er aandacht voor behoud van sponsors, aan de hand van inspirerende voorbeelden uit de praktijk. Tot slot staan we stil bij andere inkomsten genererende acties, omdat dit voor sommige clubs misschien nog interessanter is dan sponsorwerving.

Aanmelden

Meld je aan via een mail naar ivankippersluis@teamsportservice.nl Vermeld hierbij de namen en mailadressen van de deelnemers van de vereniging. Vooraf ontvang je een link naar de online workshop(s).