HomeSportakkoord Aalsmeer

Sportakkoord Aalsmeer

Heb jij een geweldig idee om inwoners van de gemeente Aalsmeer meer te laten sporten en bewegen? Kan een geldbedrag helpen om dit jouw idee mogelijk te maken? Wacht dan niet langer en doe een aanvraag bij het Sportakkoord. Klik op de button, vul het formulier in en vraag hiermee het uitvoeringsbudget aan. Wij nemen contact met je op.

Aanvragen uitvoeringsbudget

Procedure aanvragen uitvoeringsbudget Sportakkoord Aalsmeer 2023

 

Sportakkoord II

Samen de sport versterken en de maatschappelijke kracht van sport en bewegen optimaal benutten. Dat is de doelstelling van het Sportakkoord Aalsmeer dat begin 2021 door sportverenigingen, maatschappelijke organisaties en de gemeente werd gesloten. Dit akkoord is in 2023  aangescherpt. Dit heeft geresulteerd in Sportakkoord Aalsmeer II. De gezamenlijke ambitie is dat meer mensen actief meedoen en de positieve effecten van sporten en bewegen ervaren.

Sportakkoord II 

Services Sportakkoord

Sportaanbieders hebben te maken met veel uitdagingen. Hoe houd je je sportclub vitaal? Met tevreden sporters en voldoende vrijwilligers/ medewerkers. Binnen het Sportakkoord zijn er services beschikbaar om jouw sportclub of onderneming verder te laten groeien.

Er zijn ruim 250 services beschikbaar. Onder andere op de volgende thema’s zijn er services beschikbaar:

  • Duurzame accommodatie
  • Jouw sportclub klaar voor de toekomst
  • Ledenbinding
  • Presteren met communiceren
  • Maatschappelijk verantwoord ondernemen
  • Voorlichting sportiviteit en respect
  • Sociaal veilige sportomgeving
  • Inclusie en diversiteit
  • Gezonde sportomgeving

Daarnaast zijn er diverse trainingen en workshops voor ondernemers, clubbestuurders, clubkader en trainer-coaches, denk aan: Omgaan met pesten,  sportspecifieke trainersopleidingen, Nijntje beweegdiploma, Code goed sportbestuur en Een beetje opvoeder.

De Sport-en preventie coordinatir van Aalsmeer en/of de accountmanager van jouw sportbond kan je adviseren welke service past bij jouw wensen.

Vragen?

Heb je hulp nodig bij het aanvragen van stimuleringsbudget? Wil je weten met wie je kan samenwerken? Neem dan contact op met de coordinbator Sport en Preventie via aalsmeer@teamsportservice.nl.