HomeWeek voor de Gezonde Jeugd

Week voor de Gezonde Jeugd

‘Samen maken we gezond gewoon, zodat kinderen en jongeren kunnen opgroeien in een gezonde omgeving: thuis, op school, in de buurt, tijdens het sporten, in hun vrije tijd of op het werk.’ Dat is het doel van de Week voor de Gezonde Jeugd. Dit jaar houdt JOGG deze week van 7 tot en met 11 juni. In het kader daarvan verzorgen onze JOGG-regisseurs sport- en spelactiviteiten, webinars en een kookworkshop. Bekijk het aanbod:

Geocaching van 7 t/m 20 juni

Team Sportservice Aalsmeer (TSA) organiseert van 7 tot en met 20 juni haar eigen Geocaching. In gemeente Aalsmeer zijn in 3 verschillende gebieden 15 TSA caches (stickers) verstopt. Lukt het jou om door middel van jouw telefoon met GPS functie ze allemaal te vinden?

Bekijk Geocaching
Buitenspeeldag 9 juni

Buiten spelen is ontzettend leuk en dat vieren we tijdens de Buitenspeeldag. Deze vindt plaats op woensdag 9 juni van 15.00 tot 17.00 uur op het buitenterrein bij de Bloemhof, Hornweg 187 in Aalsmeer. Op het programma staat stoepranden, een panna kooi en nog veel meer. Er is beperkt plek, dus schrijf je op tijd. Deelname is gratis!

Inschrijven Buitenspeeldag

Webinars en workshops:

Vragen?

Neem contact op met JOGG-regisseur Micha Hoogewoud via e-mail.