HomeNieuwsVoorrondes NK knikkeren op woensdag 12 juni

Voorrondes NK knikkeren op woensdag 12 juni

Is jouw kind tussen de 6 en 12 jaar oud en wil hij/zij de knikkerkampioen van Aalsmeer én van heel Nederland worden? Kom dan lekker buiten spelen op woensdag 12 juni en doe mee met de gratis voorrondes van het Nederlands Kampioenschap Knikkeren 2019!

De kinderen nemen het op de Snoekbaarsstraat in Aalsmeer tegen elkaar op met wedstrijdjes en kunnen potjes spelen op diverse knikkerbanen. Het wordt een sportieve dag waarbij ook het buiten spelen centraal staat: want het is de landelijke Buitenspeeldag! Buiten spelen is hartstikke leuk en goed voor kinderen en dat vieren we elk jaar met allerlei leuke activiteiten! De sportprofessionals van Team Sportservice Aalsmeer zorgen voor een mooi knikkerprogramma en een workshop Pimp je Water.

De knikkerkampioen van Aalsmeer mag door naar de finale in Ouwehands Dierenpark in Rhenen en maakt kans op de Nederlandse titel. De voorronde voor het NK knikkeren is op woensdag 12 juni 2019 van 14.00 tot 17.00 uur op de Snoekbaarsstraat. Geïnteresseerden kunnen zich gratis inschrijven via: https://www.nkknikkeren.nl/
De voorrondes voor het NK knikkeren in Aalsmeer wordt georganiseerd door partners van Jongeren op Gezond Gewicht (JOGG) Aalsmeer. JOGG zet zich in om gezond eten en bewegen voor jongeren makkelijk, aantrekkelijk en toegankelijk te maken. Aalsmeer is een JOGG-gemeente en draagt samen met Team Sportservice Aalsmeer, GGD Amsterdam, zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid, Albert Heijn, Levarht en andere lokale partijen bij aan de JOGG-aanpak in Aalsmeer. Onze initiatieven dragen bij aan een gezondere jeugd door een gezonde leefstijl bij kinderen en hun ouders/verzorgers te bevorderen.