HomeNieuwsStreet Winter Games: sportactiviteiten voor jongeren Aalsmeer

Street Winter Games: sportactiviteiten voor jongeren Aalsmeer

Jongeren van 13 tot en met 17 jaar kunnen op woensdag 24 februari 2021 in Aalsmeer gratis sporten bij de Street Winter Games. Op het programma staan activiteiten als kickboksen, streethandbal, panna voetbal, graffiti spuiten en 3 tegen 3 basketbal.

Tijdens Street Winter Games kunnen de jongeren, bij wie de sociaal-emotionele gevolgen van de lockdown zwaar vallen, sporten met leeftijdsgenoten en hun hoofd leeg maken. De organiserende partijen, Team Sportservice, Buurtwerk en Cultuurpunt , zien dat de 13- tot en met 17-jarigen behoefte hebben aan sociaal contact en iets leuks willen ondernemen. De jongeren kunnen meedoen aan kickboksen, streethandbal, panna voetbal, graffiti spuiten en 3 tegen 3 basketbal.

Sport is belangrijk voor het hoofd

Buurtsportcoach René Romeijn van Team Sportservice: “De lockdown is zwaar voor de jongeren, ze vervelen zich. Sport is zó belangrijk voor de gezondheid. Niet alleen lichamelijk, maar juist ook voor de sociale en emotionele waarden. Ik hoop dat we zo de Aalsmeerse en Kudelstaartse jongeren helpen.”

Inschrijven

Street Winter Games vindt buiten plaats op woensdag 24 februari van 14.00 – 15.00 uur bij De Bloemhof, Hornweg 187 in Aalsmeer. Jongeren kunnen zich direct gratis inschrijven voor Street Winter Games. Deelname is gratis, maar er is beperkt plek.