HomeNieuwsStart nieuwe kennismakingslessen JeugdSportPas

Start nieuwe kennismakingslessen JeugdSportPas

In november 2018 start Team Sportservice Aalsmeer met nieuwe kennismakingslessen via de JeugdSportPas. Dankzij deze sportpas kan iedereen – van 0 tot 100 jaar – ontdekken welke sport en sportaanbieder het meest aanspreekt; van voetbal tot ritmische gymnastiek en van schaatsen tot judo. Bekijk het complete aanbod.

De JeugdSportPas is een leuke en laagdrempelige manier om kennis te maken met verschillende sporten. Verenigingen in Haarlemmermeer stellen hiervoor hun trainers en accommodatie beschikbaar en bieden kennismakingslessen aan. Deze bestaan uit vier lessen van een uur, waarin de basisvaardigheden van de sport aan bod komen.

Ontdek jouw sport

Dankzij de JeugdSportPas kan je van alles uitproberen. In de zaal of het zwembad, op het veld, in teamverband of individueel. Je komt er zo achter waar je het meest plezier in hebt en misschien ontdek je wel een verborgen talent, net als Piet Pankratz. “Met de JeugdSportPas heb ik kennis gemaakt met karate, surfen en zeilen. Ik vond ze allemaal wel leuk, maar niet ‘leuk-leuk’. Dat gevoel had ik pas bij ballet!”

Informatie

Een groot voordeel van de JeugdSportPas is dat de meeste lessen op de vereniging worden gegeven en de deelnemers zo echt kunnen proeven van de sfeer op de sportvereniging zonder direct lid te worden. De kosten bedragen € 7,50 voor vier lessen en betalen gaat via iDEAL. Voor huishoudens met een laag inkomen is het mogelijk een bijdrage te vragen aan het Jeugd Sport Fonds. Meteen aanmelden kan hier. Voor huishoudens met een laag inkomen is het mogelijk een bijdrage te vragen aan het Jeugdfonds Sport & Cultuur.