HomeNieuwsNationale Diabetes Challenge zorgt voor saamhorigheid

Nationale Diabetes Challenge zorgt voor saamhorigheid

Op zaterdag 29 september nam Team Sportservice Aalsmeer succesvol deel aan de Nationale Diabetes Challenge in het Olympisch Stadion in Amsterdam. De Nationale Diabetes Challenge (NDC) is een initiatief van de Bas van de Goor Foundation (BvdGF). Tijdens de NDC werken mensen met diabetes samen met hun zorgverlener aan een betere kwaliteit van leven. 

Onder begeleiding van docenten van Team Sportservice Aalsmeer trainden onze deelnemers gedurende zes maanden wekelijks voor deze loop. Saamhorigheid en gezelligheid voerden de boventoon. Tijdens de NDC werden afstanden van vijf, tien, vijftien en twintig kilometer afgelegd. Met trots kijken de wandelaars terug op deze prestatie. De deelnemers laten het niet zitten bij deze mijlpaal. Ze wandelen wekelijks door, want bewegen maakt fitter en vrolijker.

Meelopen

Een deel van de wandelaars van de NDC-groep gaan door op maandagochtend van 09.00 – 10.00 uur. Iedereen die (weer) in beweging komt is welkom. De docent houdt rekening met het niveau van elke deelnemer. De wandeling start en eindigt bij Fysiotherapeutisch Instituut Kudelstaart, Kudelstaartseweg 243, 1433 GH Kudelstaart. De eigen bijdrage voor deze wandelles is € 2 (inc. koffie of thee).

Kom langs en loop gelijk mee of neem contact op met Bas Gort via e-mail of 023 – 205 55 00.