HomeNieuwsMeet Up: breng het sociaal domein in beweging!

Meet Up: breng het sociaal domein in beweging!

Meet Up: Sociaal domein in beweging

Uitnodiging!

Op dinsdag 25 september vindt de Meet Up: ‘Breng het sociaal domein in beweging!’ plaats. Onder leiding van onder andere dagvoorzitter Peter Verdaasdonk en oud-Paralympiër Kees-Jan van der Klooster gaan we in op de rol van sport en bewegen in het sociaal domein en de verbinding van sport en zorg. In deze mail vindt u meer informatie en een link om aan te melden.

De Meet Up is een initiatief van Grenzeloos Actief over sport en bewegen voor mensen met een beperking en om deelnemers te inspireren en nieuwe contacten te laten leggen. Hier vindt u een verslag van een eerdere bijeenkomst in Nieuw-Vennep.

Verbinden van sport en zorg
Deze Meet Up wordt georganiseerd door Team Sportservice en Sportbedrijf Amstelveen met het doel verbindingen te leggen tussen sport en zorg. De bijeenkomst is bedoeld om te informeren en te inspireren en om professionals met elkaar in verbinding te laten komen.

Voor wie?
De bijeenkomst is onder andere voor:

  • (Beleids)ambtenaren uit het sociaal domein
  • Professionals werkzaam in de zorg
  • Professionals werkzaam in de sport

Wanneer & Waar?
Datum:   25 september
Tijd:        9.30 – 12.30
Locatie:  Sporthal De Bloemhof, Hornweg 187

Tijdens deze bijeenkomst zullen verschillende thema’s aan bod komen. Klik op onderstaande button voor meer informatie over de thema’s en om u in te schrijven.

Meer informatie & aanmelden