HomeNieuwsCombifun: herfstvakantie circus

Combifun: herfstvakantie circus

Let op: wegens omstandigheden zijn wij genoodzaakt om de CombiFun Circus activiteit van aanstaande vrijdag te annuleren. 

Op vrijdag 26 oktober organiseren de professionals van Circus Kristal een dag die in het teken staat van circus. Team Sportservice Aalsmeer, Cultuurpunt Aalsmeer en de Binding slaan de handen ineen om alle kinderen in de regio een leuke herfstvakantie te bezorgen. De hele dag oefenen de deelnemers met acrobatiek, goocheltrucs en clown stunts. Aan het einde van de dag zijn alle familieleden en vrienden welkom voor een mooie voorstelling.

Circuspiste

Tijdens het circusprogramma gaan de kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 12 jaar aan de slag met eenwielers, koorddansapparaten, evenwichtsbalken, jongleerballen, pisterekken en nog veel. Als de kinderen de basis onder de knie hebben, is het tijd om toe te werken naar een grote presentatie in een echte circuspiste.

Meer informatie

De presentatie begint om 14.00 uur en is de grote finale van de dag.  Vaders, moeders, opa’s, oma’s, broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes zijn welkom om (gratis) te komen kijken. De CombiFun Circusdag is op vrijdag 26 oktober 2018 in de Proosdijhal, Edisonstraat 6, 1433 KA in Kudelstaart.

De dag kost bij voorinschrijving 10 euro per kind en, indien nog plek, 12 euro per kind aan de deur. Inloop vanaf 10.45 uur, start programma 11.00 uur. De presentatie is om 14.00 uur, einde programma 14.30 uur. Kinderen dienen zelf een lunchpakketje mee te nemen. Er is tijd voor een lunchpauze ingeruimd.

Geef je op!

Inschrijven kan tot dinsdag 23 oktober. Wees er snel bij want er is slechts plek voor 100 kinderen en vol is vol! Neem bij vragen contact op met coördinator Iris de Vries via e-mail of 023 – 205 55 00.