HomeNieuwsBouw je eigen Escape Room tijdens Combifun

Bouw je eigen Escape Room tijdens Combifun

Op vrijdag 3 mei is het weer tijd voor de Combifun vakantie-activiteit voor Aalsmeer en omstreken. Het wordt een te gekke dag, want alle kinderen krijgen de kans om hun eigen escape room te bouwen! In groepjes verzinnen de kinderen (6-12 jaar) een spannend verhaal, maken ze allerlei puzzels en bedenken ze opdrachten. Na de pauze speelt elk groepje de escape room van een ander groepje. Probeer te ontsnappen en het mysterie op te lossen door samen te werken, puzzels te maken en sloten open te krijgen. Een leuke vakantieactiviteit voor echte speurneuzen!

Meer informatie

De Combifun escape room vindt plaats op vrijdag 3 mei van 09.30 tot 12.30 uur bij De Binding op de Zijdstraat 53 in Aalsmeer. Er is plek voor maximaal 36 kinderen en inschrijving is verplicht. Schrijf je in vóór 29 april. VOL = VOL*. Deelname kost bij het online inschrijven € 4 en aan de deur (als er nog plek is) € 5.

*Bij minder dan 12 aanmeldingen kan de activiteit geannuleerd worden. Het inschrijfgeld krijg je dan retour.

De organisatoren vinden het belangrijk dat de Combifun voor iedereen toegankelijk is. De prijs mag nooit een reden zijn om niet deel te nemen. Is het voor u of uw gezinsleden moeilijk om de kosten op te brengen en wilt u wel kinderen inschrijven? Neem dan contact op met Lizanne Eveleens via ‪lizanne@debinding.nl. Uw aanvraag zal strikt vertrouwelijk worden behandeld.

Combifun wordt georganiseerd door Team Sportservice Aalsmeer, De Binding en Cultuurpunt.