HomeNieuwsBoekenspeurtocht Kinderboekenweek groot succes

Boekenspeurtocht Kinderboekenweek groot succes

Tijdens de Kinderboekenweek met als thema Gi-Ga-Groen organiseerde JOGG Aalsmeer samen met de winkeliersvereniging Aalsmeer Centrum een superleuke speurtocht voor kinderen. Op deze manier konden de kinderen naast lezen ook nog bewegen. Meer dan 60 kinderen deden mee aan de speurtocht. In de etalages van de Zijdstraat stonden afbeeldingen van boeken. Bij elk boek stond een letter en samen vormden ze een woord dat past bij het thema van de Kinderboekenweek.  

Micha Hoogewoud (JOGG-regisseur): “Dat ondanks de omstandigheden zoveel kinderen hebben deelgenomen bij de 1e keer dat deze boekenspeurtocht is georganiseerd, is echt heel erg leuk! Door de goede samenwerking en het enthousiasme van de winkeliers in de Zijdstraat, willen we dit volgend jaar zeker opnieuw organiseren.”

Binnen elke leeftijdscategorie ontving de winnaar een mooi boek en een sportieve prijs als beloning. JOGG Aalsmeer dankt alle deelnemers voor hun deelname en wenst de prijswinnaars veel plezier met hun prijzen. Ook dankt JOGG Aalsmeer alle deelnemende winkeliers in Aalsmeer Centrum, het Boekhuis voor de beschikbaar gestelde prijzen en Studio Zebra voor het vormgeven van de boekenspeurtocht.

Foto: Melle, winnaar in de leeftijdscategorie 5-8 jaar met zijn gewonnen prijzen.