HomeNieuwsAjax life skills & clinics op OBS Zuidooster

Ajax life skills & clinics op OBS Zuidooster

Op vrijdag 2 juli stond voor groep 7 en 8  van OBS Zuidooster de dag in het teken van Ajax. Op deze dag bezocht de Ajax Foundation de school met het project ‘Ajax life skills & clinics’. Gymleerkracht Sabiene Kuiper was erg enthousiast over deze dag: “Op deze manier verschillende thema’s behandelen is echt heel erg leuk en leerzaam. De kinderen waren enthousiast over het afwisselende programma!”.

Ajax Life Skills & Clinics

Een van de lesprogramma’s die de Ajax Foundation aanbiedt, is Life Skills & Clinics voor het basisonderwijs. Het lesprogramma leert kinderen spelenderwijs over normen en waarden, veilig gebruik van social media, bewust omgaan met geld en over gezonde voeding. En tijdens de voetbalclinic staan samenwerken, respect, discipline en plezier hoog in het vaandel.

Gezonde school

Team Sportservice Aalsmeer is initiatiefnemer van dit project in Aalsmeer. Ben jij een gezonde basisschool in Aalsmeer, dan krijg jij ook de kans om mee te doen aan dit project.  René Romeijn (buurtsportcoach): “Als een school zich al inzet voor gezondheid zou dit een hele mooie aanvulling kunnen zijn. Op deze manier worden kinderen op enthousiaste manier aangesproken en leren ze ongemerkt veel op 1 dag!”.

Voor meer informatie neem je contact op met René Romeijn via email .