Wandelen Kudelstaart maandagochtend

Fysio & Fitness Kudelstaart-Aalsmeer

Kudelstaartseweg 243, , Kudelstaart,

Fysio & Fitness Kudelstaart-Aalsmeer

Kudelstaartseweg 243
Kudelstaart

Wil jij (meer) bewegen in de buitenlucht? Doe dan mee aan een van de wandelgroepen van Team Sportservice Aalsmeer in Kudelstaart. Door de begeleiding en verantwoorde trainingsopbouw biedt het meer dan het ‘gewone wandelen’. Sportief wandelen is stevig doorwandelen in een tempo van vijf tot zeven kilometer per uur, waarbij altijd adem overblijft om een gesprekje te voeren.

In Kudelstaart wandelt een enthousiaste groep elke maandag 3 -5 km  in de omgeving. Trainen met elkaar is gezellig en het is een extra stimulans om je op weg te helpen naar een doel. De les wordt afgesloten met een gezellig kopje koffie of thee.

Informatie

In het Kudelstaart wandelt Team Sportservice Aalsmeer elke maandag van 09.00 – 10.00 uur. De wandeling start en eindigt bij Fysio & Fitness Kudelstaart-Aalsmeer, Kudelstaartseweg 243 in Kudelstaart. De eigen bijdrage voor deze wandelgroep is € 2 euro per keer. Dit is inclusief een kopje koffie/thee.

Iedereen is welkom om mee te lopen. Aanmelden is niet nodig, maar mag wel. Neem dan contact op met coördinator Bas Gort via e-mail of 023 – 205 55 00.