Wandelen maandag Kudelstaart

Fysio & Fitness Kudelstaart

Kudelstaartseweg 243, , Kudelstaart,

Fysio & Fitness Kudelstaart

Kudelstaartseweg 243
Kudelstaart

Wil jij (meer) bewegen in de buitenlucht? Doe dan mee aan een van onze wandelgroepen. Sportief wandelen is iets anders dan ‘gewoon’ een stukje wandelen. Door de begeleiding en verantwoorde trainingsopbouw biedt het meer dan het ‘gewone wandelen’. Sportief wandelen is stevig doorwandelen in een tempo van vijf tot zeven kilometer per uur, waarbij altijd adem overblijft om een gesprekje te voeren.

Wandelen is gezond

Bewegen is de manier om zo lang mogelijk gezond te blijven. Uit onderzoek blijkt dat wandelen een gunstig effect heeft op onze weerstand, onze stemming en ons brein. “Beweeg!” roept de bekende professor Erik Scherder van de daken: “Het is niet alleen goed voor je conditie maar ook voor je cognitie!”

Soms heb je een steuntje in de rug nodig om daadwerkelijk in beweging te komen. Samen in de buitenlucht een tochtje maken, draagt bij aan de geestelijke en lichamelijke gezondheid van jezelf en anderen. Wekelijks iets doen met een vertrouwd en bekend groepje geeft veel mensen energie. Het is prettig om gemist te worden als je er een keer niet bij bent.

Informatie

In Kudelstaart wandelt Team Sportservice Aalsmeer elke maandag. De les is van 09.00 – 10.00 uur en start en eindigt bij Fysio & Fitness Kudelstaart, Kudelstaartseweg 243 in Kudelstaart. De eigen bijdrage aan deze wandelgroep is € 2 per les, dit is inclusief een kopje koffie of thee.

Iedereen is welkom om mee te lopen. Aanmelden is niet nodig, maar mag wel. Neem dan contact op met wandeldocent Dennis van Beek via e-mail of 0297 – 76 37 06.