Bekijk ons sport- en beweegaanbod

Update 15 december 2020: Ook voor Team Sportservice heeft de gezondheid van Nederland de hoogste prioriteit en wij volgen de richtlijnen van de regering en het RIVM. Daarom zijn sinds 15 december 2020 onze activiteiten (tijdelijk) afgelast.

Team Sportservice Aalsmeer organiseert verschillende activiteiten voor verschillende doelgroepen. Alle wekelijkse sport- en beweegactiviteiten worden geplaatst op Noord-Holland Actief. Of bekijk hieronder ons overzicht:

Sportinstuiven 6 t/m 12 jaar

Geen zin om stil te zitten? Dat hoeft ook niet, dankzij de wekelijkse sportinstuif in Aalsmeer en Kudelstaart! Kinderen van zes tot twaalf jaar kunnen meedoen met allerlei sporten en spelletjes, van trefbal tot verstoppertje. Lees meer.

Club Extra 6 t/m 12 jaar

Club Extra is een club voor kinderen die moeite hebben om aan te sluiten bij activiteiten op een reguliere vereniging, de gymles en het buitenspelen. Lees meer.

Wandelgroep Kudelstaart

Elke maandag wandelt Wandelgroep Kudelstaart 5 km in de omgeving van Kudelstaart. De deelnemers zorgen zelf voor een mooie route en starten elke wandeling met een warming-up en eindigen met wat rek- en strekoefeningen. Deelname is gratis! Lees meer.

Rollatorwandelen Aalsmeer

Elke woensdagochtend gaan we samen op pad tijdens de les rollatorwandelen. Iedereen is welkom om mee te lopen, dit kan met of zonder rollator. Lees meer.

Inschrijven

Heb je al een les gevonden? Schrijf je dan nu in via het platform Noord-Holland Actief (zie button hieronder). Hierop staan alle sport- en beweegactiviteiten van Team Sportservice, maar ook van andere aanbieders.

  1. Maak een account:

    Ben je nieuw op Noord-Holland Actief? Maak dan eerst een account (zie handleiding).

  2. Vind jouw activiteit:

    – Typ in de zoekbalk de naam van de activiteit (bijvoorbeeld ‘sportinstuif’) of de sportaanbieder (bijvoorbeeld ‘Sportservice’).
    – Bekijk het hele aanbod en gebruik daarbij de filters aan de linkerzijde om jouw voorkeuren aan te geven.
    – Lees de handleiding voor het boeken van een activiteit.

Vragen?

Heb je alle bovenstaande stappen doorlopen en kom je er niet uit? Dan helpen we je graag. Neem contact op via e-mail of bel 0297 – 76 37 06.